Skip to content

Zomervakantie

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Een periode om naar uit te zien, maar ook om nog een aantal zaken te regelen met betrekking tot de voortgang van de administratieve werkzaamheden.

Financiële zaken

Hoewel ook de meeste medewerkers van Groenendijk de komende periode met vakantie gaan, zullen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Wij ontvangen daarom graag voor uw vakantie alle facturen en bankafschriften inclusief onderliggende documentatie (ook van de schoolbankrekeningen).

Hiermee kunnen wij tijdig uw administratie bijgewerkt houden en ervoor zorgen dat u na uw vakantie desgewenst kunt beschikken over managementinformatie via onze webportal en Maraps. Wij verzoeken u ook aan ons door te geven wanneer u de Marap over het tweede kwartaal (of een aangepaste periode) en eventuele andere aanleveringen van ons wenst te ontvangen.

Wij adviseren u om binnen uw organisatie afspraken te maken over het beoordelen en autoriseren van facturen tijdens de vakantieperiode. Binnen ProActive kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om iemand als vervanger aan te stellen. Hoe u dit kunt regelen vindt u hier. Als u inlogt in ProActive vindt u deze video ook onder ‘Zomervakantie 2020’.

Het is ook mogelijk om een app te installeren, zodat u de facturen via u smartphone en/of tablet kan goedkeuren. De handleidingen voor de app vindt u hieronder. Hierin is ook een korte beschrijving van de aanpassing van de functionaliteit toegevoegd.

Handleiding ProActive app installeren

Nieuwe functionaliteit voor Vervanging

 

Personele mutaties

Denkt u ook aan het tijdig insturen van de personele mutaties voor het nieuwe schooljaar? Jaarlijks worden wij geconfronteerd met teleurgestelde medewerkers die minder of geen salaris hebben ontvangen, omdat de benodigde mutaties nog niet zijn ingestuurd.

Zorgt u er ook voor dat uw collega’s weten waar ze in geval van nood terecht kunnen met hun vragen?

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige en ontspannen vakantie!

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant