Skip to content

Visma

Visma oplossingen
Onze administratieve dienstverlening wordt ondersteund door het platform van Visma. Hiermee bieden wij innovatieve Cloud software die organisatieprocessen digitaliseert en vereenvoudigt. Het helpt onze klanten om maximaal te presteren. Relevant voor u is dat Visma|Raet en ProActive partner zijn van  Groenendijk en bijdragen aan een geïntegreerd platform met dito managementinformatie. Wij geloven in de strategie en ontwikkelkracht van Visma en zien hierin dé marktleider voor het onderwijs op het gebied van software.

Personeels- en salarisadministratie
Groenendijk maakt gebruik van de applicaties van Visma|Raet, waaronder Youforce en Visma HRM & Payroll. Deze innovatieve software zorgt ervoor dat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Op dit moment verzorgen wij de personeels- en salarisadministratie met behulp van de oplossing Youforce en de nieuwe oplossing Visma HRM.

Wilt u een demo van de nieuwe oplossingen van Visma HRM? Neem contact met ons op!

Financiële administratie
Voor de financiële administratie maken wij op dit moment gebruik van AccountView van Visma. De komende jaren zullen wij onze dienstverlening gaan verzorgen door middel van de nieuwe software van Visma Financials.

Wilt u een demo van de nieuwe oplossingen van Visma Financials? Neem contact met ons op!

Spend Cloud
Spend Cloud is een applicatie van ProActive waarmee de volledige uitgavenstroom binnen de organisatie wordt beheerd. Ingewikkelde handelingen worden dusdanig vereenvoudigd, zodat u de ruimte krijgt om u te focussen op uw primaire taak.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een offerte of demo.