Skip to content

Vervangingsfonds vanaf 2021: Groenendijk is er klaar voor, u ook?

Bent u ook helemaal voorbereid op het nieuwe inloggen met eHerkenning bij Mijn Vf vanaf 1 januari 2021? Zijn u en uw collega’s die in Mijn Vf werken gemachtigd voor de dienst Mijn Vf binnen uw eHerkenningaccount? Als u vragen heeft over hoe u gebruikers moet machtigen voor een dienst van VfPf, neem dan contact op met de leverancier van uw eHerkenning.

Belangrijk voor medewerkers van schoolbesturen:
Vergeet niet de gegevens van uw BRIN-registratie bij DUO te controleren! Het Vervangingsfonds gebruikt de BRIN-gegevens van DUO om toegang te verlenen tot Mijn Vf. Het is dus belangrijk dat alle gegevens daar correct staan geregistreerd.

  • Klopt uw KvK-nummer? Dit wordt gebruikt ter verificatie bij het inloggen!
  • Klopt het e-mailadres van uw organisatie? Hierop ontvangt u notificaties.
  • Werkt een administratiekantoor voor u in Mijn Vf? Controleer dan ook of het AK-nummer klopt in uw BRIN-registratie (AK-nr 136: Groenendijk Onderwijsadministratie). Anders kan het AK straks niet inloggen!

Zorg ervoor dat de gegevens van uw BRIN-registratie uiterlijk vrijdag 18 december 2020 correct zijn. Dan bent u ervan verzekerd dat de juiste gegevens worden gebruikt. Ga direct naar Mijn DUO om uw gegevens in te zien en aan te passen.

Bekijk voor de zekerheid nog even het stappenplan. U kunt dit downloaden via de website: vfpf.nl/eherkenning. Daar staat ook een uitgebreide toelichting.

Omdat het Vervangingsfonds de gegevens van DUO gebruikt (KvK- en AK-nummers) en er bij het inloggen maar één KvK-nummer kan worden gecontroleerd, kunnen we geen ketenmachtiging gebruiken. Een ketenmachtiging geeft dus GEEN toegang tot Mijn Vf!

Vanwege het overzetten van het portaal is Mijn Vf van zaterdag 19 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 niet bereikbaar. Vanaf maandag 4 januari 2021 moet u op een ander adres zijn om bij Mijn Vf in te loggen. Nieuw adres van Mijn Vf: mijnvf.vfpf.nl.

Op de website vfpf.nl/eherkenning staat alles wat u moet weten over het nieuwe inloggen bij Mijn Vf. Heeft u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden? Laat het weten via mijnvf@vfpf.org. Het Vervangingsfonds komt er dan zo snel mogelijk op terug.

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant