Skip to content

Veelgestelde vragen

Visma | Raet

Per werkgever heeft u een inlogaccount. Wanneer u meerdere accounts heeft en het e-mailadres bij deze accounts identiek is, is het niet mogelijk om met uw e-mailadres in te loggen. U dient dan uw gebruikersnaam of gebruikersnummer op te geven.

Per werkgever heeft u een inlogaccount. Wanneer u meerdere accounts heeft en het e-mailadres bij deze accounts identiek is, is het niet mogelijk om een herstelwachtwoord aan te vragen. De procedure kan wel worden doorlopen, maar een e-mailbericht wordt niet verzonden. Maak gebruik van het formulier op onze website om een herstelwachtwoord aan te vragen.

Er is mogelijk een pop-up blocker actief. De pop-up blocker moet voor de website van Visma | Raet worden uitgeschakeld. Het uitschakelen van de pop-up blocker in Google Chrome wordt hier beschreven. Het uitschakelen van de pop-up blocker in Apple Safari wordt hier beschreven. Voor de overige webbrowsers geldt een soortgelijke procedure.

De compatibiliteitsweergave is niet ingesteld in Internet Explorer 11. Het instellen van de compatibiliteitsweergave in Internet Explorer 11 wordt hier
beschreven
.

P.S. Microsoft Edge (Chromium) wordt niet ondersteund door Visma | Raet.

De compatibiliteitsweergave is niet ingesteld in Internet Explorer 11. Het instellen van de compatibiliteitsweergave in Internet Explorer 11 wordt hier beschreven.

P.S. Microsoft Edge (Chromium) wordt niet ondersteund door Visma | Raet.

Bij het invullen en/of verzenden van een formulier ligt de oorzaak van deze melding meestal in het ontbreken van gegevens of foutieve gegevens op het formulier. Corrigeer uw gegevens of vul uw gegevens aan.

Bij het aanklikken van de Self Service-tegel zijn mogelijk de cookies in de browser beschadigd. De cache van uw webbrowser moet worden geleegd.

Microsoft Edge wordt officieel niet ondersteund. Het Visma | Raet A-Matrix-document geeft een overzicht van ondersteunde browsers en de optimale instellingen.

A-Matrix SaaS Visma | Raet NL-2020-02-13

De optimale instellingen voor de applicaties van Visma | Raet worden beschreven in het A-Matrix document.

A-Matrix SaaS Visma | Raet NL-2020-02-13

Via ‘Mijn instellingen’ – ‘E-mailservice salarisspecificaties’ kunt u uw voorkeuren voor notificaties van uw salarisspecificaties en jaaropgaven opgeven.

U dient uw cache te legen en de website toe te voegen aan uw vertrouwde websites. In onderstaand document kunt u lezen hoe u dit kunt doen.

Cache wissen en websites toevoegen

Groenendijk Online

Deze foutmelding ziet er als volgt uit.

 

AADSTS50020: User account ‘naam@instelling.nll’ from identity provider ‘https://sts.windows.net/ae04fe4d-f70f-4b01-8f3e-a11d271dd64b/’ does not exist in tenant ‘Groenendijk Onderwijsadministratie’ and cannot access the application ‘f4441c9d-061b-4ae4-9505-3c8556ec636e'(Zakelijk portaal) in that tenant. The account needs to be added as an external user in the tenant first. Sign out and sign in again with a different Azure Active Directory user account.

 

De opgegeven gebruikersnaam komt niet voor op het Groenendijk Online-portaal. Kies voor ‘Ander account gebruiken’ en geef uw gebruikersnaam op, die u van ons heeft ontvangen voor het inloggen op het Groenendijk Online-portaal.

Uw organisatie maakt gebruik van een zogenaamde B2B-koppeling. Het account van uw organisatie is gekoppeld aan Groenendijk Online. U kunt inloggen met de accountgegevens van uw organisatie. Indien u uw wachtwoord niet meer weet, dient u contact op te nemen met uw werkgever.

SharePoint

De opgegeven gebruikersnaam en/of het wachtwoord is niet juist. Uw account is geblokkeerd. U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen via de website https://spportal.groenendijk.nl/sites/whs.

Bij het opvragen van een Word- of Excelbestand wordt uw lokale Word- of Excelsoftware opgestart. Daarbij moeten ook deze programma’s zich authentiseren bij de SharePoint-website.

Via de drie puntjes (…) is het document te downloaden naar uw lokale omgeving (zie afbeelding).

 

Selecteer meerdere bestanden en kies uit het menu ‘Bestanden’ voor ‘Bulk Download’. Er wordt een archiefbestand (.zip) aangemaakt en gedownload naar uw lokale omgeving.

Spend Cloud

Klik in het inlogscherm van Spend Cloud op ‘Wachtwoord vergeten’. Geef uw e-mailadres op, voer de getoonde validatiecode in en klik op ‘Verzenden’.

Indien uw e-mailadres bij ProActive bekend is, wordt u een nieuw wachtwoord toegestuurd.

De Spend Cloud App is beschikbaar voor Android en iPhone smartphones. De Spend Cloud app kan onder andere worden gebruikt om snel en eenvoudig facturen goed te keuren / af te handelen.

Handleiding Spend Cloud App – Installatie

Staat uw antwoord er niet tussen?
Wij staan u graag te woord.