Spend Cloud

Module Factuurverwerking

Door digitale factuurverwerking krijgt uw organisatie inzicht, overzicht en controle over haar inkoopfacturen. Door het digitaliseren van de factuurverwerking heeft u direct inzicht in waar een factuur zich ter goedkeuring bevindt. Iedere handeling wordt vastgelegd, waardoor ook de audit trail altijd in zijn geheel te volgen is.

De module herkent en codeert de facturen automatisch, waarmee de handmatige foutgevoeligheid meteen wordt beperkt. De verdere workflow is voor uw organisatie op maat in te richten, zodat deze aansluit op de manier waarop facturen binnen uw organisatie verwerkt moeten worden. Denk daarbij aan autorisatie en accordering voor betaalbaar stellen van facturen.

Verdere voordelen van de module Spend Cloud van ProActive:

  • Directe koppeling met de financiële administratie in AccountView;
  • De inkoopfacturen zijn direct oproepbaar in het Budget Realisatie Overzicht van Groenendijk Online;
  • Analyse mogelijkheden met voortgangsrapportages en grafieken van bijvoorbeeld doorlooptijden. Deze analyses kunnen bijdragen aan procesverbeteringen binnen uw organisatie.

Overige modules

De module Factuurverwerking wordt door onze klanten het meest gebruikt. ProActive biedt tevens de volgende modules binnen de Spend Cloud:

  • Kas & Pas
  • Inkoop
  • Contractmanagement
  • Onkostendeclaraties

Bij de module Kas & Pas maakt uw organisatie gebruik van volledig zelf te beheren betaalpassen. Hierdoor wordt het beheren van de zakelijke uitgaven van medewerkers eenvoudig en overzichtelijk.

De module Inkoop geeft controle over het bestelgedrag en stroomlijnt het inkoopproces, zo wordt dit proces voor alle betrokkenen eenvoudig en overzichtelijk.

Door gebruik te maken van de module Contractmanagement wordt het beheren van contracten eenvoudig en overzichtelijk. Ook worden ongewenste contractverlengingen voorkomen.

Door gebruik te maken van de module Onkostendeclaraties wordt declareren binnen de organisatie een helder en gestroomlijnd proces.

Websitewww.proactive-software.com