Skip to content

Samenwerking Groenendijk en Datapas vernieuwd

Op 18 december 2020 is een handtekening gezet voor een vernieuwde samenwerking tussen Groenendijk Onderwijsadministratie en Datapas.

Door het zetten van de handtekeningen wordt het Partnerschap, dat al vanaf juni 2018 is aangegaan, verder voortgezet. “Het is goed om continu te kijken hoe een samenwerking nog beter kan worden door de ervaringen die zijn opgedaan en de ontwikkelingen die inmiddels hebben plaatsgevonden.” aldus Stephan Breur, directeur van Groenendijk Onderwijsadministratie.

Groenendijk Onderwijsadministratie is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste dienstverleners voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, samenwerkingsverbanden en organisaties voor kinderopvang en peuterspeelzalen.

Datapas heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler in het onderwijs en levert een aantal producten op het gebied van planning en control en de monitoring van het onderwijsrendement. Meer dan 160 schoolbesturen maken dagelijks gebruik van de producten van Datapas.

Door de samenwerking heeft Groenendijk Onderwijsadministratie de beschikking over zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke begrotingssoftware (webbased) en wordt deze software ook erg toegankelijk voor de wat kleinere schoolbesturen. Datapas verstevigt door deze samenwerking haar positie in de onderwijsmarkt en heeft er een belangrijke kennispartner bij.

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant