Skip to content

Pensioenspreekuren ABP najaar 2021

Veel informatie over uw pensioen vindt u op het pensioenoverzicht dat u jaarlijks ontvangt. Uw persoonlijk digitaal dossier op MijnABP sluit hierop aan. Op MijnABP kunt u ook zelf berekeningen maken en uw pensioen zelf samenstellen. U logt in op MijnABP met uw DigiD. U kunt ook bellen met de klantenservice van ABP.

Daarnaast organiseert Groenendijk Onderwijsadministratie in samenwerking met ABP regelmatig een pensioenspreekuur. Samen met u bekijkt de pensioenvoorlichter van ABP uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? De pensioenvoorlichters helpen u met de keuzes die u kunt en moet maken.

Vanwege het coronavirus kan dit niet fysiek. Daarom organiseren wij videospreekuren met de pensioenvoorlichter van ABP. Het videogesprek duurt ongeveer een halfuur tot een uur. Er zijn nieuwe onlinespreekuren gepland op donderdag 25 november 2021, donderdag 2 december 2021, maandag 6 december 2021 en dinsdag 7 december 2021.

Aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant