Skip to content

Partners

Groenendijk Onderwijsadministratie werkt samen met een aantal partners op het gebied van consultancy, planning & control en detachering. Met deze samenwerkingen kunnen we u helpen bij uw organisatiedoelstellingen te realiseren.

Onze partners:
• Groenendijk Flex Service
• Ippon Personeelsdiensten
• Sterk-onderwijs
• GOC Consultants
• VCSW

Groenendijk Flex Service                                                                                         

Het uitzendbureau voor onderwijsinstellingen die op zoek zijn naar een tijdelijke arbeidskracht. Bijvoorbeeld bij de uitval van een medewerker of als u bij een drukke periode extra personeel nodig heeft. Groenendijk Flex Service bezit over het kwaliteitskeurmerk van de SNA en is aangesloten bij de ABU.

Bij Groenendijk Flex Service kunt u terecht voor:

• uitzenden en detacheren;
Groenendijk Flex Service werft de leerkracht en zet deze arbeidskracht in bij de klant voor de gewenste tijd. Hierbij is Groenendijk Flex Service verantwoordelijk dat de arbeidsvoorwaarden van de leerkracht voldoen aan de cao.
• payrolling;
de klant werft de leerkracht en Groenendijk Flex Service zet de leerkracht op de payroll.

Ippon Personeelsdiensten                                                                                     

Het bemiddelingsbureau voor het primair onderwijs waar werkgevers en werknemers aan elkaar gekoppeld worden. Ippon biedt via het platform KeK kant-en-klare dagen aan met programma’s van bevlogen specialisten. Dit zijn bijvoorbeeld muzikanten, kunstenaars, technici, biologen, natuurkundigen, programmeurs en leraren lichamelijke opvoeding. De specialist kiest wat hij of zij tijdens het programma met de leerlingen wil delen, rekening houdend met de kerndoelen in het primair onderwijs.

Sterk-onderwijs                                                                                                         

Sterk-onderwijs richt zich op de bedrijfsvoering in het onderwijsveld.

Interim inzet of ondersteuning bij planning en control op het gebied van beheer en beleid op HR-, financieel en organisatorisch gebied. Denk bijvoorbeeld ook aan het ontwikkelen van, begeleiden bij of uitvoeren van de P&C-cyclus, de AO/IC, risicomanagement, het functiebouwwerk en AVG.

Sterk-onderwijs levert dienstverlening op maat of ondersteuning door interim functionarissen HR en financiën.

GOC Consultants                                                                                                       

Bij GOC Consultants kunt u terecht voor vraagstukken die betrekking hebben op juridische aangelegenheden, organisatieontwikkeling, personeelsmanagement en AVG.

Samenwerking Groenendijk en VCSW                                                                  

Groenendijk Onderwijsadministratie is een samenwerking aangegaan met VCSW, een specialist op het gebied van Sociale Wetgeving. VCSW beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om maximaal voordeel te halen uit bestaande regelingen.

Wijzigingen sociale wet- en regelgeving
Vanaf 2018 is de wet- en regelgeving dusdanig aangepast dat je als werkgever na een indiensttreding slechts drie maanden de tijd hebt om gebruik te maken van het Loonkostenvoordeel. Om in dit proces geen tijd te verliezen heeft VCSW een koppeling met het UWV om ziektewetmeldingen op te pakken en worden machtigingen digitaal ondertekend en afgehandeld.

Hoe gaat het in zijn werk?
Om gebruik te kunnen maken van de expertise van VCSW, sluit u met VCSW een overeenkomst af. Achter de schermen werken VCSW en Groenendijk nauw samen om ervoor te zorgen dat er zonder verdere inspanning van uw kant geen gelden worden misgelopen. Indien er een besparing kan worden gerealiseerd, schrijft VCSW de bezwaarschriften en zorgt Groenendijk voor de administratieve verwerking.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de flyer.