Organisatie

Groenendijk Onderwijsadministratie is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, samenwerkingsverbanden en organisaties voor kinder-opvang en peuterspeelzalen.

Wij verzorgen de personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie. Daarnaast verlenen wij ambtelijke en secretariële ondersteuning aan besturen en adviseren wij directeuren en bestuurders o.a. bij het ontwikkelen van beleid, juridische trajecten en vraagstukken rondom huisvesting en functiewaardering.

Wij bieden ook dienstverlening aan via Groenendijk Flex Service. Hiermee behoudt u meer ruimte als het gaat om de inrichting van uw flexibele schil. Deze dienst voldoet aan alle strenge eisen op dit gebied.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame mensen, waarbij de kernwoorden “betrouwbaar”, “deskundig” en “klantgericht” prominent aanwezig zijn.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze heldere communicatie en korte lijnen spelen daarbij een belangrijke rol. De TPM-certificering (Sas70 type 2) die aan onze organisatie is toegekend, benadrukt de kwaliteit die wij nastreven. Daarnaast zijn wij lid van de Branche-vereniging Administratie Voor Onderwijsdienstverlening (BRAVO).