› PO/VO - Notuleerservice Groenendijk

PO/VO - Notuleerservice Groenendijk

Dat wij u kunnen ontzorgen door u de personeels-, salaris-, en financiële administratie uit handen te nemen is bij u bekend.

Maar kent u onze notuleerservice al? Binnen uw stichting of vereniging heeft u te maken met diverse soorten vergaderingen: MT, RvT, RvB, GMR, enzovoort. Het (laten) vastleggen van deze vergaderingen kan u onnodig veel tijd en energie kosten. Via Groenendijk kunnen wij u hierin ondersteuning bieden. Wij hebben een ervaren notuliste in dienst die jarenlange ervaring heeft opgedaan in het notuleren van de diverse soorten vergaderingen die binnen het onderwijs voorkomen. De termen, begrippen en regelingen die binnen het onderwijs bestaan, zijn voor haar vertrouwd. Door deze ervaring en kennis kunt u een verslag van hoge kwaliteit verwachten, dat neutraal en objectief is opgesteld.

Wij kunnen deze service bieden in onverwachte situaties, denk bijvoorbeeld aan ziekte of zwangerschap van uw vaste notuliste. Maar ook voor langdurige samenwerking zijn er ruime mogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.