› PO - Mijn Groenendijk Kostenbenchmark beschikbaar

PO - Mijn Groenendijk Kostenbenchmark beschikbaar

Vraagt u zich af of uw uitgaven aan de hoge kant zijn? En of het goedkoper kan zonder in te leveren op kwaliteit? Bent u op zoek naar relevant vergelijkingsmateriaal? Dan is de Mijn Groenendijk Kostenbenchmark een uitkomst!

Regelmatig krijgen onze medewerkers de vraag hoe (bijvoorbeeld) de ICT-kosten van een bestuur zich verhouden tot andere besturen met ongeveer dezelfde omvang. Het bestuur wil weten of het veel uitgeeft, omdat er bijvoorbeeld moet worden bezuinigd. Het kan ook zijn dat men juist overweegt meer te investeren, met het doel de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

In de Mijn Groenendijk Kostenbenchmark zijn de besturen in het basisonderwijs die zijn aangesloten bij Groenendijk op de belangrijkste kostenposten met elkaar vergeleken. Op basis van de kostenbenchmark kunt u gericht zoeken naar de oorzaken van de hoge of lage kosten en bijvoorbeeld uw begrotingsdoelstellingen vaststellen.

De Mijn Groenendijk Kostenbenchmark is beschikbaar voor €200 per jaar. Hiervoor ontvangt u de kostenbenchmark 2016. De cijfers zoals opgenomen in de jaarrekeningen 2016 vormen de basis van de kostenbenchmark.

Heeft u belangstelling voor de Mijn Groenendijk Kostenbenchmark, dan kunt u hier een voorbeeldrapportage bekijken. Hier kunt u tevens de kostenbenchmark bestellen.