› Dienstverlening tijdens de coronacrisis

Dienstverlening tijdens de coronacrisis

Anderhalve week geleden werden de scholen gesloten en stonden de leerkrachten voor de opgave er in recordtijd voor te zorgen dat het onderwijs in digitale vorm kon plaatsvinden. Dankzij grote inzet en creativiteit is men hierin geslaagd. Waar veranderingsprocessen soms maanden of zelfs jaren kunnen duren, was deze digitale stap in enkele dagen gezet. Wij hebben veel werkgevers gesproken die trots zijn op de behaalde resultaten op dit gebied.

Vandaag, 25 maart 2020, hebben wij kunnen constateren dat de salarissen van de werknemers van onze klanten keurig zijn betaald. Direct na de publicatie van de voorschriften en adviezen van het RIVM zijn onze administrateurs, adviseurs en administratief medewerkers thuis verder gegaan met hun werkzaamheden. Goed bereikbaar via e-mail en hun telefoon doorgeschakeld. Wij zijn trots op onze medewerkers vanwege hun veerkracht, flexibiliteit en de drive de klant te blijven bedienen, ongeacht de omstandigheden.

Wij zijn blij te constateren dat naast de salarisbetalingen ook alle andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het doorvoeren van personeelsmutaties, het verwerken en betalen van facturen en het maken van de jaarrekeningen 2019 gewoon doorgang vinden.

Om ook de komende periode dit proces in gang te blijven houden is het uiteraard van belang dat u als klant ons blijft voorzien van facturen en de nodige stukken voor bijvoorbeeld de jaarrekening. Al eerder hebben wij u geattendeerd op de ProActive-app. Deze app is verkrijgbaar in de Apple App-store en Google Play-store. Mocht er ergens vertraging ontstaan, dan horen wij dit graag, zodat wij kunnen werken aan een oplossing. Onze medewerkers hebben hun telefoon doorgeschakeld. Daarnaast verzoeken wij u om uw contactpersoon zoveel mogelijk op zijn/haar directe nummer te bellen.

Ons kantoor is op de normale tijden geopend, van 8:00 tot 17:00 uur. In principe zijn alle afspraken geannuleerd of vinden waar mogelijk op digitale wijze plaats. Als u toch ons kantoor bezoekt, verzoeken wij u vriendelijk de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Ons doel voor nu is dat alle essentiële processen doorgang vinden. Daar zetten wij ons bij Groenendijk Onderwijsadministratie voor de volle 100% voor in!

Wij wensen u veel succes, sterkte en vooral gezondheid de komende weken.