Skip to content

Mededelingen zomervakantie 2021

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Een periode om naar uit te zien, maar ook om nog een aantal zaken te regelen met betrekking tot de voortgang van de administratieve werkzaamheden.

Financiële zaken
Hoewel ook de meeste van onze medewerkers de komende periode met vakantie gaan, zullen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Wij ontvangen daarom graag voor uw vakantie alle facturen en bankafschriften inclusief onderliggende documentatie (ook van de schoolbankrekeningen). Hiermee kunnen wij tijdig uw administratie bijgewerkt houden en ervoor zorgen dat u na uw vakantie desgewenst kunt beschikken over managementinformatie via onze webportal en Maraps. Wij verzoeken u ook aan ons door te geven wanneer u de Marap over het tweede kwartaal (of een aangepaste periode) en eventuele andere aanleveringen van ons wenst te ontvangen.

Wij adviseren u om binnen uw organisatie afspraken te maken over het beoordelen of autoriseren van facturen tijdens de vakantieperiode. Binnen SpendCloud kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om iemand als vervanger aan te stellen. De instructie hiervoor kunt u hier vinden. Als u inlogt in SpendCloud vindt u deze instructie ook onder ‘Zomervakantie 2021’.

Het is ook mogelijk om een app te installeren, zodat u de facturen via uw smartphone en/of tablet kan goedkeuren. De handleidingen voor de app vindt u in onderstaande bijlagen. Hierin is ook een korte beschrijving van de aanpassing van de functionaliteit toegevoegd.

SpendCloud App installeren (iOS)

SpendCloud App installeren (Android)

De app menubalk

Afwezige collega vervangen

 

Personele mutaties
Denkt u ook aan het tijdig insturen van de personele mutaties voor het nieuwe schooljaar? Jaarlijks worden wij geconfronteerd met teleurgestelde medewerkers die minder of geen salaris hebben ontvangen, omdat de benodigde mutaties nog niet zijn ingestuurd.

Zorgt u er ook voor dat uw collega’s weten waar ze in geval van nood terecht kunnen met hun vragen?

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een prettige en ontspannen vakantie!

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant