SharePoint

De SharePoint-omgeving van Groenendijk Onderwijsadministratie is in het leven geroepen naar aanleiding van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Op deze manier kunnen wij met onze klanten op een veilige manier gevoelige informatie delen.

Inloggen
U kunt uw omgeving benaderen door onderstaande instructies te volgen.

U gaat naar https://spportal.groenendijk.nl/sites/<uw werkgevernummer> (5 cijfers). Vervolgens tikt u uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Uw gebruikersnaam wordt voorafgegaan door 'Groenendijk\...'. U kunt het bij u bekende wachtwoord gebruiken.

Wachtwoord niet bekend
Mocht het wachtwoord niet bij u bekend zijn, dan kunt u uw account resetten via

https://portal3.groenendijk.nl/whs. Hier heeft u uw gebruikersnaam en uw geregistreerde e-mailadres voor nodig.

Handleiding
In de handleiding in de rechterkolom vindt u een korte omschrijving van de werking van de SharePoint-omgeving. Hierin staat onder andere een toelichting op het instellen van het versturen van een bericht naar uw mailbox, wanneer er een bestand voor u in de SharePoint-omgeving is geplaatst. Dit is eveneens mogelijk voor uw contactpersoon bij Groenendijk. In het begin is het echter verstandig ter controle elkaar via e-mail op de hoogte te houden wanneer een document is geplaatst, zodat er geen bestanden worden gemist.