Groenendijk Online

Met het Groenendijk Onlineportaal kunt u met slechts één gebruikersnaam en één wachtwoord de verschillende applicaties en tools van Groenendijk Onderwijsadministratie waar u voor gemachtigd bent gebruiken.

Medewerkers die administratieve handelingen verrichten, zoals administratief medewerkers, directeuren, medewerkers van het bestuurskantoor, etc. hoeven hierdoor slechts eenmaal in te loggen voor de applicaties (Schoolbudget (mandaat)rapportage, BRO, GPB, Raet VerzuimManager, PDOL en Performance Management).

Voor reguliere medewerkers verandert op termijn de manier waarop de salarisspecificaties en jaaropgaven kunnen worden geraadpleegd. Ook zij dienen in de nabije toekomst in te loggen via het Groenendijk Onlineportaal. Als in Raet/Youforce reeds is aangegeven dat de salarisspecificatie wordt doorgestuurd naar het opgegeven e-mailadres, dan blijft dit zo. Dit hoeft niet opnieuw te worden aangegeven.

LET OP: de eerder afgegeven autorisaties komen hiermee te vervallen.

Het portaal is te bereiken via https://groenendijkonline.nl/. Wij adviseren u voor het portaal de browser Internet Explorer te gebruiken.