Digitale salarisspecificatie

Toegang digitale salarisspecificatie
Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om de salarisspecificaties digitaal beschikbaar te stellen. Zodoende heeft een medewerker in zijn of haar beveiligde omgeving altijd de beschikking over alle salarisspecificaties en jaaropgaven. Indien gewenst kan een medewerker er ook voor kiezen om de specificaties maandelijks in de mailbox te ontvangen.

Om direct naar uw salarisspecificatie te gaan, klikt u op de banner aan de rechterkant (Inloggen digitale salarisspecificatie).

Na het klikken op de knop ‘Inloggen digitale salarisspecificatie’ wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam, gebruikersnummer of zakelijke e-mailadres op te geven. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van een e-mailadres als loginnaam. U dient hier uw gebruikersnaam of gebruikersnummer in te vullen.

Bent u uw wachtwoord kwijt of is het account geblokkeerd, klik dan op 'Vragen of hulp nodig?' om deze opnieuw aan te vragen.

Google Chrome
Is uw favoriete webbrowser op uw computer of uw digitale apparaten niet Internet Explorer, maar Google Chrome, dan kunt u problemen ondervinden met het inloggen in Youforce.
Om van de volledige functionaliteit van Youforce gebruik te maken, dient u een zogenaamde ‘extensie’ in Google Chrome te installeren. Deze extensie zorgt ervoor dat Google Chrome zich voordoet als Internet Explorer. In het 10-stappenplan, dat u hiernaast aantreft als download, wordt uitgelegd hoe u deze extensie installeert.


Onjuiste weergave website
Vanwege de voortdurende updates voor software van Microsoft, waaronder Internet Explorer, kan het gebeuren dat er incidenteel bepaalde websites niet juist worden weergegeven.
Daarnaast kan de opmaak van bepaalde websites volledig worden weggelaten. Er is dus niets te zien terwijl dit voorheen wel zo was. Dit kan ook gelden voor de salarisspecificaties in Mijn salaris.
Een oplossing hiervoor is om de betreffende website toe te voegen aan de compatibiliteitsweergave van Internet Explorer (vanaf versie 8 en hoger).

Hoe kunt u dit doen? In de rechterkolom treft u een pdf-bestand aan dat u kunt downloaden. Hierin wordt beschreven hoe u de compatibiliteitsweergave kunt aanpassen.

Mochten er na deze aanpassing nog steeds geen positieve resultaten zijn, dan kunt u het formulier invullen onder het kopje 'Vragen of hulp nodig?'.