Skip to content

Groenendijk Onderwijsadministratie live met Visma HRM

Vanaf 1 januari 2021 is een aantal klanten van Groenendijk Onderwijsadministratie live met de nieuwe onderwijs oplossing van Visma|Raet! Deze nieuwe oplossing, met de naam Visma HRM, biedt schoolorganisaties maximale ondersteuning op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Groenendijk Onderwijsadministratie ontzorgt schoolbesturen op het gebied van personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie en streeft ernaar om schoolbesturen te ondersteunen met kwalitatief hoogstaande dienstverlening, gebruikmakend van de meest innovatieve software. Dat is de reden dat Groenendijk participeert in de ontwikkeling van het platform van Visma|Raet. Deze nauwe samenwerking tussen Visma|Raet en Groenendijk heeft ertoe geleid dat Groenendijk Onderwijsadministratie per 1 januari is live gegaan met Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Samenwerkingsverbanden en Kinderopvang.

Visma HRM is een volledig geïntegreerde Cloud-oplossing, waarbij de medewerker centraal staat. De medewerker heeft allerlei functionaliteiten tot zijn beschikking, zoals een eigen verzuimdashboard, inzicht in verlofsaldi en ook het opstellen van een proefloonstrook. Schoolbesturen kunnen optimaal profiteren van de nieuwe mogelijkheden binnen de dienstverlening van Groenendijk. Denk hierbij aan een app voor onder andere het doorgeven van declaraties en het inzien van de salarisspecificatie. Daarnaast is het met de nieuwe oplossing mogelijk om op basis van de laatste technische mogelijkheden data te ontsluiten en zijn er direct een aantal nieuwe functionaliteiten beschikbaar, zoals de digitale handtekening en complexe workflow-processen. Kortom, een krachtig platform waar schoolorganisaties weer jaren met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Groenendijk is met Visma HRM gereed om schoolbesturen maximaal te ondersteunen bij de personeels- en salarisadministratie! Lees het artikel van Visma|Raet over de samenwerking met Groenendijk Onderwijsadministratie en op welke manier het onderwijs verder wordt geholpen met Visma HRM.

Bent u benieuwd wat deze nieuwe oplossing voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden en in een demo laten wij u graag kennismaken met Visma HRM.

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant