Skip to content

Groenendijk Onderwijsadministratie en het coronavirus

Het coronavirus beïnvloedt momenteel ons dagelijks leven in al haar facetten. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen en besluiten genomen die ons in staat stellen zoveel mogelijk door te gaan met ons werk.

Dit houdt het volgende in.
• De salarisbetalingen hebben onze eerste prioriteit.
• Visma/Raet heeft ook maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat deze betalingen gewoon kunnen plaatsvinden. Bij Visma/Raet wordt vanaf verschillende locaties in groepen gewerkt.
• De administratieve processen (denk hierbij o.a. aan de facturen, salarissen, begroting, jaarrekening) willen wij zo goed mogelijk door laten lopen. Aangezien wij hierin uiteraard afhankelijk zijn van uw input, vragen wij u om hierover goed met ons te blijven communiceren en informatie/gegevens te blijven delen, zodat deze processen ook zo goed mogelijk door kunnen blijven gaan.
• Bij Groenendijk werken de medewerkers grotendeels vanuit huis. Hierdoor is de telefonische bereikbaarheid beperkt. Wij vragen u dan ook om, zoveel als mogelijk, uw vragen via e-mail aan de contactpersonen te stellen. Bij spoed zijn de contactpersonen via het directe nummer te bereiken.
• De fysieke afspraken zijn door ons afgezegd of worden omgezet naar een telefonisch overleg.
• Cursusdagen bij ons op kantoor zijn geannuleerd.

Onze organisatie kan hinder ondervinden van de moeilijke omstandigheden. Wij doen onze uiterste best om u goed te blijven bedienen. Het valt niet uit te sluiten dat reacties wat langer op zich laten wachten.

Door deze maatregelen en besluiten menen wij onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij rekenen op uw begrip.

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant