Skip to content

Groenendijk en Visma HRM, weer een grote stap verder!

Na een succesvolle pilot met 6 klanten in 2021 zijn met ingang van 1 januari 2022 weer 17 klanten van Groenendijk Onderwijsadministratie overgestapt naar Visma HRM. Het gaat om besturen in het primair en voortgezet onderwijs, kinderopvangorganisaties en samenwerkingsverbanden.

Na een intensief begeleidings- en implementatietraject ervaren werknemers, leidinggevenden, bestuurders en stafmedewerkers de voordelen van deze intuïtieve HR-oplossing.

Door administratieve processen te digitaliseren en te vereenvoudigen en alle mogelijkheden van Visma HRM te benutten, kunnen wij steeds beter aansluiten bij het primaire proces, de bedrijfsvoering en de wensen van onze klanten. Dit doen wij graag in overleg met de klant, zodat we kunnen adviseren bij de keuzemogelijkheden die het pakket biedt en we met elkaar zaken kunnen afstemmen.

De kracht van Visma HRM zit in het inrichten van processen en workflows. Er is een app beschikbaar, arbeidsovereenkomsten worden online ondertekend, signalen zorgen voor tijdige en juiste beslissingen en het verzuimprotocol wordt gedigitaliseerd.

Jaarlijks zal een deel van ons klantenbestand de overstap naar Visma HRM maken.

Wij blijven samen met Visma werken aan de doorontwikkeling en uitrol van nieuwe functionaliteiten. Uiteraard mede op basis van wensen van de gebruikers. Dit alles op basis van moderne technieken, moderne dienstverlening en gerichtheid op de toekomst.

Hieronder enkele foto’s van de onlinetrainingen.

 

 

 

Deel dit artikel
Print
Doorpraten over dit artikel?
Bel met Stephan.
Wellicht vind je dit ook interessant