Flexibele schil binnen het onderwijs

U houdt rekening met inkomsten voor komende schooljaren en mijdt zoveel mogelijk verplichtingen. Ook als het gaat om het aanstellen of benoemen van medewerkers. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. U wilt hierbij echter het sociale aspect niet uit het oog verliezen. Lastig zo'n situatie.

Een optimaal formatieplan is essentieel. Instroom, doorstroom en uitstroom waarborgen de kwaliteit van uw formatie. U heeft echter continu te maken met wachtgeld- en herbenoemings- verplichtingen, terwijl u juist behoefte heeft aan flexibiliteit binnen uw organisatie.

De inzet van onze flex-oplossingen stelt u in de gelegenheid om op een eenvoudige manier afwezige medewerkers te vervangen of (nieuwe) personeelsleden een tijdelijke benoeming te geven. Hierdoor kunt u onvoorziene veranderingen opvangen. Groenendijk Flex Service BV (GFS) bespaart u als werkgever veel tijd en biedt u zekerheid in onzekere tijden.

Kwaliteit gegarandeerd
Groenendijk Flex Service BV werkt volgens de normen van de NEN-4400 en is in het bezit van het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Door dit keurmerk bent u niet alleen verzekerd van kwalitatieve dienstverlening, maar ook van het feit dat wij voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Tevens is Groenendijk Flex Service BV aangesloten bij de Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO) en draagt het keurmerk “Professioneel Werkgeverschap”.

Scherpe tarieven en korte lijnen
Groenendijk Flex Service BV kenmerkt zich door scherpe all-in tarieven. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Uw flexkrachten kunnen met vragen altijd bij ons terecht. Vragen worden in veel gevallen de volgende dag beantwoord.

Wellicht vraagt u zich af wat de inzet van een flexibele arbeidsrelatie betekent voor u als werkgever of wat de gevolgen zijn voor de werknemer. Om inzicht te geven in de gevolgen van flexibele arbeidsrelaties binnen uw organisatie hebben wij deze voor u in kaart gebracht.

Zie voor meer informatie de website van Groenendijk Flex Service.