HRM / P&O

We kunnen stellen dat personeel een kostbaar en waardevol bezit is voor een werkgever. Zo’n 80% van de begroting bestaat uit personele kosten. Het is dan ook van groot belang om zoveel mogelijk rendement uit uw medewerkers te halen. Dit komt de kwaliteit van het onderwijs ten goede en draagt bij aan de personeelstevredenheid.

In het kader van goed werkgeverschap besteedt u aandacht aan het functioneren van uw medewerkers en geeft u ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen. Daarnaast houdt u het ziekteverzuim scherp in de gaten en zorgt u voor goede arbeidsomstandigheden. In de CAO zijn een aantal onderwerpen beschreven, waardoor u gehouden bent aan het uitvoeren daarvan. U kunt hierbij denken aan de functiemix, scholing en professionele ontwikkeling.

Het ontwikkelen van personeelsbeleid en het inzetten van de juiste personeels-instrumenten is specialistisch werk. Groenendijk Onderwijs Administratie beschikt over adviseurs die ruime praktijkervaring hebben op het gebied van personeel en organisatie. Zij kunnen u ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van personeelsbeleid of kunnen als personeelsadviseur worden ingezet binnen uw organisatie.

Wellicht heeft u al een aantal beleidsdocumenten opgesteld, maar wilt u deze laten toetsen op juistheid en volledigheid. Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Samenvattend kunt u denken aan werkzaamheden op het gebied van:
• Ziekteverzuim en re-integratie
• Functionering en beoordeling
• Opleiding en ontwikkeling
• Werving en selectie
• Normjaartaakbeleid
• Interim P&O

Deze opsomming is niet uitputtend. Wilt u weten of wij u kunnen ondersteunen bij uw vraagstuk? Of wilt u meer informatie over deze dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.