Cursus en training

Het hele jaar door organiseren wij diverse cursussen in Sliedrecht. U kunt denken aan trainingen voor startende directeuren, voorlichtingsbijeenkomsten over wet- en regelgeving en informatieochtenden waar directies worden bijgepraat over actuele thema's.

Het is ook mogelijk om op locatie een training of cursus op maat te verzorgen. Voor de mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen. Voor een voorbeeld van een training Excel op maat verwijzen wij naar de flyer in de rechterkolom.
 
Informatiedag administratief medewerkers primair onderwijs

Groenendijk organiseert begin 2019 weer een informatiedag voor administratief medewerkers. Tijdens deze dag komen diverse onderwerpen aan de orde omtrent de personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie.

Het programma is bedoeld voor administratief medewerkers met enige ervaring met de systemen van Groenendijk, maar ook andere belangstellenden kunnen zich voor deze dag aanmelden.

Met het digitale aanmeldformulier kunt u zich tot uiterlijk 17 januari 2019 aanmelden voor deze informatiedag.

Data
• donderdag 31 januari 2019 in Sliedrecht
• donderdag 7 februari 2019 in Sliedrecht

Tijd
Vanaf 8:45 uur staat de koffie/thee klaar. De informatiedag duurt van 9:00 uur tot ongeveer 14:30 uur. Tussen 12:00 uur en 12:30 uur kunt u gebruikmaken van een lunch.

Kosten
De kosten bedragen € 98,50 (exclusief btw) per deelnemer, inclusief lunch. De informatiedag zal doorgaan bij minimaal 10 aanmeldingen.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze informatiedag, dan kunt u contact opnemen met mevrouw T. de Kooter, via telefoonnummer 0184-412507.