Personele zaken

Groenendijk Onderwijsadministratie verzorgt de personeels- en salarisadministratie voor organisaties in het onderwijs en de kinderopvang.

Alle administratieve taken rondom arbeidsvoorwaarden, salaris, benoeming/aanstelling en verlof worden door ons deskundig uitgevoerd. Uiteraard is maatwerk voor een specifieke situatie of organisatie mogelijk.

U beschikt over een uitgebreide dashboard- en rapportage-omgeving, waarmee u 7 dagen per week en 24 uur per dag de beschikking heeft over actuele informatie rondom loonkosten, bezetting, verlof en verzuim. Medewerkers kunnen via hun eigen beveiligde omgeving de salarisspecificaties en jaaropgaven inzien, opslaan en printen. 

De medewerkers van de personeels- en salarisadministratie zijn deskundig en staan u klantgericht te woord. Om de kwaliteit te waarborgen zijn de processen van de afdeling TPM (Sas70 type 2) gecertificeerd.

Er wordt gewerkt met het salarispakket Youforce / HR Core / Gemal van RAET. Voor het optimaliseren en uitbreiden van het pakket wordt door RAET regelmatig onze deskundigheid ingeroepen.