Administratie

Groenendijk Onderwijs Administratie ondersteunt al ruim 50 jaar scholen op het gebied van de personeels- en salarisadministratie, de financiële administratie en de bedrijfsvoering.

Primair en speciaal onderwijs
De ontwikkelingen in het primair onderwijs volgen elkaar snel op. Bij Groenendijk Onderwijs Administratie werken gespecialiseerde medewerkers om u te helpen richting te geven aan deze ontwikkelingen. Uitgebreide managementrapportage is beschikbaar om grip te houden op de ontwikkelingen. Dit doen wij vakkundig en efficiënt voor zowel besturen met meerdere scholen als éénpitters. Groenendijk Onderwijs Administratie heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de administratie voor scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs.

Voortgezet onderwijs
Veel scholen voor voortgezet onderwijs verzorgen zelf hun eigen administratie. Overweegt u om de administratie zelf te gaan doen, dan hebben wij de kennis in huis om u daarbij te ondersteunen. U kunt gebruikmaken van onze systemen, controles en specialisten, maar u staat zelf aan het roer. Is de organisatie net te klein om de gehele administratie zelf te verzorgen, dan zijn ook diverse combinaties mogelijk.

Samenwerkingsverbanden
Ook voor de administratie van samenwerkingsverbanden bent u bij Groenendijk Onderwijs Administratie aan het juiste adres.

Kinderopvang en peuterspeelzalen
Organisaties voor kinderopvang en peuterspeelzalen kunnen bij ons terecht voor het verzorgen van de financiële administratie en de personeels- en salarisadministratie.