Skip to content

Spreekuur ABP-adviseur

Locatie: Online
Datum: 16 december 2021

Mogelijk heeft u vragen over uw individuele pensioensituatie, waarde-overdracht, arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioen na scheiding.

Hierbij kunt u gebruikmaken van het pensioenoverzicht van ABP, of MijnABP op www.abp.nl.
Mogelijk dat u (daarnaast) een persoonlijk gesprek wenst met een pensioenspecialist van ABP die uw persoonlijke pensioensituatie met u kan doornemen.

Groenendijk Onderwijsadministratie organiseert in samenwerking met ABP een persoonlijk spreekuur voor werknemers van bij Groenendijk aangesloten werkgevers.

Wilt u gebruikmaken van dit spreekuur en wenst u (gratis) vrijblijvend een persoonlijk gesprek met een pensioenspecialist van ABP, dan kunt u zich aanmelden voor het spreekuur. Vanwege het Coronavirus kan dit niet fysiek. U kunt gebruikmaken van het spreekuur met een pensioenvoorlichter van ABP  voor een video-spreekuur. Samen met u bekijkt de pensioenvoorlichter uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? De pensioenvoorlichter helpt u met de keuzes die u kunt en moet maken.

Het spreekuur is alleen bedoeld voor mensen die nog geen pensioenuitkering van ABP ontvangen. Het gesprek duurt ongeveer een half uur tot een uur.

Let op! De aanmelding is pas definitief als u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Bereid het gesprek alvast voor
Denkt u van tevoren alvast na over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht en ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw website “MijnABP” open heeft staan als het gesprek met de pensioenvoorlichter begint.

U dient zich aan te melden via de onderstaande link:

KLIK HIER VOOR AANMELDEN ONLINE SPREEKUUR 

Bij voldoende belangstelling zal het spreekuur doorgang vinden.
Mocht er op dit moment geen spreekuur meer beschikbaar zijn en u bent wel geïnteresseerd laat u dan op de lijst van belangstellenden plaatsen per e-mail naar p.oosterom@groenendijk.nl. Bij voldoende belangstelling zal er een nieuw spreekuur ingepland worden en zult u geïnformeerd worden.